Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
Eldiven takayım o zaman, eyvallah ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
Eldiven takayım o zaman, eyvallah ![]()
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
sana bişey diyimmi şu yağan kar 10-18 arası yağsaydı yerde hep örtü olurdu gece yağdı sürekli
Çarşamba şaşırtıcı şekilde örtüyü kaptıktan sonra bir daha hiç tamamen erimedi. Azalsada hep bir örtü vardı dışarıda, değişik bir sistem oldu ve olmaya devam ediyor.
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
Öyle gözüküyor
Usta ben Yalova Belediyedi instagram sayfasına baktım Yalovada sahil bile örtü almış. Sen Yalovanın neresinde yaşıyosun ben anlamadım ya da az örtü olduğu için mi böyle yapıyosun ya da siteyi mi trollüyon 😂
bu sistemde arnavutköyde olmak isterdim
Sen neredesin yav
Ya o değil de yersiz olursa kusura bakmayın ama çok merak ediyorum. Efsane Semih nerede bilen var mı?
Haberden ziyade diksiyona çok takıldım abi
UsTaD
Şimdikiler kar yağışını bile bağıra bağıra anlatıyor. Oysaki bu şekilde sakin olması kulağa ne kadar hoş geliyor
Ya o değil de yersiz olursa kusura bakmayın ama çok merak ediyorum. Efsane Semih nerede bilen var mı?
Hocamız en son bizimleydi ama forum veya hava işlerini bıraktı diyelim abim.
YA YETEEER