İSTANBUL İÇN ÖRNEK DİYAGRAM..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Abi şimdi gelip demesinler yağış nerde diye ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİSTANBUL İÇN ÖRNEK DİYAGRAM..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Abi şimdi gelip demesinler yağış nerde diye ![]()
Sinan abi yağışlar nerede kuru soğuk hep ![]()
![]()
Abi şimdi gelip demesinler yağış nerde diye
Sinan abi yağışlar nerede kuru soğuk hep
yağışlar hep değişir odak tarh 29
Usta İzmir Manisa ne durumda kuruduk valla🤔😭🤣
batının sistemi olur
yağışlar hep değişir odak tarh 29
batının sistemi olur
Sayın Sinan hocam iç bölgelerde etkilenirmi Konya ovası ollarak İstanbul'dan farkımız kalmadı
Bu şey değilmi 1987 blokajı
Sanki 29 ocaga kalmayacak gibi
Sibirya kokuları özlendi. Tek istediğim kuru soğuk olarak gelmemesi çünkü Sibirya kökenli sistemlerde genelde sıcaklık problemi olmuyor AB alanları önemli o da yakın vadeden ancak belli olur.
Sibirya kokuları özlendi. Tek istediğim kuru soğuk olarak gelmemesi çünkü Sibirya kökenli sistemlerde genelde sıcaklık problemi olmuyor AB alanları önemli o da yakın vadeden ancak belli olur.
Ben bu kış saf Sibirya kökenli bir sistem yaşayacağımızı pek zannetmiyorum. Şartlar o kadar elverişsiz ki,azorun pasifliği, Afrika baskısı, denizlerin de sıcak olması. Sibiryanın etkisini azaltıp soğuklar çok kuzeyde kalıyor maalesef.
Sinan bu sistem gelirse eğer araştırılması gereken bir konuda zonal rüzgarların bu denli yüksekken ve pv güçlüyken kutbun 2 ye bölünmesi ve sibiryanın aktifleşmesi nasıl oldu
Sinan bu sistem gelirse eğer araştırılması gereken bir konuda zonal rüzgarların bu denli yüksekken ve pv güçlüyken kutbun 2 ye bölünmesi ve sibiryanın aktifleşmesi nasıl oldu
Bu biraz aralıkta oluşmaya başladı sanırım
Sinan abim modellerde ne zaman görmeye başlarız -24![]()
![]()
Görseller bire bire uyarlanabilir .
Sistemin adı Çağrı yapıcam
Erdal için hele biraz daha zaman geçsin.
Son izmir çıkarmasıda olabilir hocam sistem adı ihtimaller dahilinde ![]()
![]()
Sistemin adı Çağrı yapıcam
Erdal için hele biraz daha zaman geçsin.
Abim benim ![]()
![]()