- Resmi Gönderi
CAN abi -20 ler karadenizi dövüyor şu an
Kar haritası olarak atarız sonucunu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN abi -20 ler karadenizi dövüyor şu an
Kar haritası olarak atarız sonucunu
150 saatten sonra cok degısıyor..bakalım sabah ne verecek beyefendı bızlere
Bölgecilik olmasın ama karadenizi döndüre döndürü dövdü ?? Vadenin uzunluğu da ortada ama
Bölgecilik olmasın ama karadenizi döndüre döndürü dövdü ?? Vadenin uzunluğu da ortada ama
Hocam senaryolarda kuşun uçmasının etkisi bile karadenize yarıyor. Maşallah sistem değişse de karadeniz aynı ?
4CB4B7B6-DE8C-4BD1-8987-9EF0DC30592A.pngÇok mu zor şöyle bi sinoptik sunman
sancılı günler çabuk geçer akşama nazaran iyi çıktı herşey asorun kuvvetine bağlı dirayetli durursa efsane alırız
sancılı günler çabuk geçer akşama nazaran iyi çıktı herşey asorun kuvvetine bağlı dirayetli durursa efsane alırız
İş azorda bitmiyor. Soğuk yukarı ile bağlantılı inerse oluşan ab nin peşinden rahatça gelir. Ull olarak gelirse en ufak bir hamlede atlantik alır. Senaryolara bak görürsün zaten. Koridorun açık olması çok önemli.
İş azorda bitmiyor. Soğuk yukarı ile bağlantılı inerse oluşan ab nin peşinden rahatça gelir. Ull olarak gelirse en ufak bir hamlede atlantik alır. Senaryolara bak görürsün zaten. Koridorun açık olması çok önemli.
sorun iskandinav yükseğinde güçlü değildi asor ile bağlantıda kuramadı malesef izlandada çok aktif rol oynadı asorun daha güçlü olması lazım tırmanabilmesi için zayıf kalırsa eğilip bükülür
Keyfimiz yerinde bakmayın daha iyi olabilir o yüzden uğraşıyoruz
Gfs model sonu için bişey deneyecek gibi oldu ama şuanlık bizi ilgilendirmez önümüzdekine odaklanalım sonra ona bakarız
ECMWF Sabah güncellemesi başlıyor, akşamdan ayırtmıştım yerimi ben paylaşıyorum izninizle
Haydi bismillah, bol karlı gömülmeli bir güncelleme olması dileğiyle
Keyfimiz yerinde bakmayın daha iyi olabilir o yüzden uğraşıyoruz
bu sabah güncellemesi mi ?