- Resmi Gönderi
Şimdi bilemedim diplomasız uzman meteorolog var doktor olur mu ?
Hakaret sayarım. Onda her ana bilim dalı mevcut. Sen de ne mevcut? Meşe dalı, gürgen dalı, harman dalı, erik dalı gevrektir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdi bilemedim diplomasız uzman meteorolog var doktor olur mu ?
Hakaret sayarım. Onda her ana bilim dalı mevcut. Sen de ne mevcut? Meşe dalı, gürgen dalı, harman dalı, erik dalı gevrektir
Şimdi bilemedim diplomasız uzman meteorolog var doktor olur mu ?
Organ mafyası olur hocam
Herkese iyi geceler🫡
Herkese iyi geceler🫡
İyi geceler
-8 tartışmasını bitirmek üzere 2021 şubat sistemi
Bu sistem son yıllarda en üzüldüğüm sistemdi. Çok umutlanmıştım neyse ki son günde gelen yağışla kurtardı biraz konumum
Saadet geçmiş olsun abla
Saadet geçmiş olsun abla
Teşekkür ederim canım ❤️
selamın aleyküm hayırlı sabahlar, Saadet geçmiş olsun
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun Saadet
aleykümselam Sinan abim hayırlı sabahlar abim bu sabahki GFS çıktısı hakkında ne düşünüyorsun abi sıcak çıktımı sence
aleykümselam Sinan abim hayırlı sabahlar abim bu sabahki GFS çıktısı hakkında ne düşünüyorsun abi sıcak çıktımı sence
Sıcak çıktı demeyelim
Sıcak çıktı demeyelim
Ne diyelim abim
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş Olsun Saadet abla
Güncelleme demek güncellemek demek yani her güncelleme öncesi veri girişi olmuyor mu sıcak veya soğuk , veriler girildi veya girilmedi demek ilginç
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun.