- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Abiler kusura bakmayın dün hastanelik bir şey çıktı ona gitmiştim öyle yapicam diyipte yapmamak ayıp oldu özür dilerim.
-
bunu söylemeden bile ayıptır ne demek kusura bakmayın insanlık hali ne olacağı belli değil geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Abiler kusura bakmayın dün hastanelik bir şey çıktı ona gitmiştim öyle yapicam diyipte yapmamak ayıp oldu özür dilerim.
Geçmiş olsun kardeşim
-
Geçmiş olsun ❤
-
Geçmiş olsun kardeşim çok sıkıntı yoktur inşaallah Hasan61

-
Geçmiş olsun abim
-
- Resmi Gönderi
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok

Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkeseHayırlı sabahlar
İyi günler başkan
Son durum kocaeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gözün aydın Yusuf
Geçmiş olsun Hasan..Tez şifa inşaallah.
-
- Resmi Gönderi
Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkeseabu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.

-
- Resmi Gönderi
abu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.

Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..
-
- Resmi Gönderi
Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..
abi kar yagarken ruyamda yogun kar bastirmis goruyorum hemn uyaniyorum
-
- Resmi Gönderi
Ben Bir Çay demliyim Kendime sonra gelelim son durumlara bakmaya
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
İstanbul Bursa civarı deprem olduğuna yönelik haberler var
-
İstanbul Bursa civarı deprem olduğuna yönelik haberler var
Balıkesir üssü 4.8 şiddeti kaynak:kandilli