- Resmi Gönderi
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok
Hayırlı sabahlar
Günaydın Hayırlı Sabahlar Ailesi😊. Herkes Uyusun Biz Sabahın Köründe İşe Gelelim Adaletin Bumu Dünya🤪🤪Allahtan 5. Gündüz Yarın Geceye Geçiyorum Rahatım Bi 10 Gün🤪🤪
Emre hocamızın videosu
Son durum kocaeli
Abiler kusura bakmayın dün hastanelik bir şey çıktı ona gitmiştim öyle yapicam diyipte yapmamak ayıp oldu özür dilerim.
bunu söylemeden bile ayıptır ne demek kusura bakmayın insanlık hali ne olacağı belli değil geçmiş olsun
Abiler kusura bakmayın dün hastanelik bir şey çıktı ona gitmiştim öyle yapicam diyipte yapmamak ayıp oldu özür dilerim.
Geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun kardeşim çok sıkıntı yoktur inşaallah Hasan61
Geçmiş olsun abim
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok
Bı uyutmadin , kalktık işte iyi günler herkese
Hayırlı sabahlar
İyi günler başkan
Son durum kocaeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gözün aydın Yusuf
Geçmiş olsun Hasan..Tez şifa inşaallah.
Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkese
abu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.
abu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.
Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..