Günaydın arkadaşlar, iyi pazarlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Günaydın iyi pazarlar
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Tıp......
Güzel çok sessiz bir ortam,severiz böyle sessizliği
-
- Resmi Gönderi
Günaydın herkese.
Yks sınavı sonuçları açıklandı. insallah giren herkes emeklerinin karşılığını almistir
-
TYT'de kaydırma yapmışım ilk defa, 700 bin gelmiş TYT sıralamam. SAY-EA puanlarım geçmiş senelere benzer gelmiş. Bu sene ekstra sözel de çözmüştüm, 200 bin sıralama yapmışım.
-
Zamanında Haluk Levent'e güvenmiyorum dediğim için yakın çevrem tarafından tepki almıştım

(Mesajım siyasi algılanılacaksa silinebilir.)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne bu şimdi ironi mi yapıyor acaba?
Hiç kimse böyle konuşmaz, suçlu da olsa böyle alenen konuşmaz..
Neyse bakalım varsa suçu çeksin cezasını diyelim
-
Ne bu şimdi ironi mi yapıyor acaba?
Hiç kimse böyle konuşmaz, suçlu da olsa böyle alenen konuşmaz..
Neyse bakalım varsa suçu çeksin cezasını diyelim
Bana arkadaşım attı, kaynağı araştırmadım dayı.
-
- Resmi Gönderi
Bana arkadaşım attı, kaynağı araştırmadım dayı.
Ben sadece sevmediğim biri olduğu halde atar gider haberine benzettim ondan öyle yazdım,sana bir şey demem abim..
kareler atılmış, bakılınca,hayal edilince fena .. Allah afetinden korusun
1,4 B görüntüleme | Reel by Avni Küçükaywww.facebook.com -
uzun süreden sonra cümleten selamın aleyküm, 25 temmuz- 1 agustos arasi antalya alanyada olacagim verilere bakacak su aralar maalesef pek zamanım yok . musait olan bi hocam bilgi verebilir mi? hava durumu nası olacak yagis olacak mi
-
- Resmi Gönderi
uzun süreden sonra cümleten selamın aleyküm, 25 temmuz- 1 agustos arasi antalya alanyada olacagim verilere bakacak su aralar maalesef pek zamanım yok . musait olan bi hocam bilgi verebilir mi? hava durumu nası olacak yagis olacak mi
Aleykümselam, hoşgeldin abim..Anlayan arkadaşlar yazarlar
-
- Resmi Gönderi
laptoplarda hangi markayı önerirsiniz kalite bakımından yakın zamanda olmasada yurt dısına cıkıcam giderken alabilirim acer,casper,monster bunların kronikleri vardı zamanında düzeldi mi ?
-
- Resmi Gönderi
laptoplarda hangi markayı önerirsiniz kalite bakımından yakın zamanda olmasada yurt dısına cıkıcam giderken alabilirim acer,casper,monster bunların kronikleri vardı zamanında düzeldi mi ?
3-5 fazla ver macbook al ardina bakma eren. bu m4 ler var 15inch onlar onlarin fiyati iyi gibi digerlerine gore illaki en son model dersen m5 ler var oda yetmez dersen pro lari var ama bende air var daha sarjini bitiremedim. sabah aliyorum aksama yuzde 30 larda takiyorum sarja
-
- Resmi Gönderi
3-5 fazla ver macbook al ardina bakma eren. bu m4 ler var 15inch onlar onlarin fiyati iyi gibi digerlerine gore illaki en son model dersen m5 ler var oda yetmez dersen pro lari var ama bende air var daha sarjini bitiremedim. sabah aliyorum aksama yuzde 30 larda takiyorum sarja
oyunda oynuyorum
-